Blog

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama

02.11.2022

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük şehirlerinden biri olan İstanbul, kara yolunda olduğu gibi deniz ve hava yolu taşımacılığında da önemli duraklardan birisi. 2021’de 75 milyondan fazla yolcu taşıyarak dünyanın en yoğun ikinci havalimanı seçilen İstanbul Havalimanı araç kiralama konusunda da çeşitli alternatifler sağlıyor.

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Hizmeti  

Türkiye’nin ve dünyanın en önemli şehirlerinden birisi olarak nitelendirilen İstanbul, yıl boyunca gerek ulusal gerekse de uluslararası pek çok ziyaretçinin duraklarından biri oluyor. Birbirinden farklı ulaşım yolları, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan köprüleri ile birbirinden farklı amaçlarla ziyaret edilen bu mega şehrin bir sonraki ziyaretçisi siz olabilirsiniz!

Büyüklüğü ölçüsünde ziyaretçilerine farklı imkanlar sağlayan İstanbul, aynı zamanda Avrupa’daki en büyük havaalanlarından biri olan İstanbul Havalimanı’na da ev sahipliği yapıyor! Şehir içine ulaşımda farklı alternatiflere sahip olan İstanbul Havalimanı, araç kiralama konusunda da dikkat çekiyor.

Avrupa Yakası’nda yer alan havalimanından diğer yakaya geçmeniz gerektiğinde veya aynı yaka içerisinde farklı bir semte gitmeniz gerektiğinde İstanbul Havalimanı araç kiralama seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı’nı ziyaret etmiş olmanızın farklı sebepleri olabilir. Bir iş ziyareti için gelmiş olabilir veya bu şehirde tarihi bir gezintiye çıkmak istemiş olabilirsiniz. Ziyaretinizin amacı ne olursa olsun, İstanbul Havalimanı bireysel araç kiralama veya İstanbul Havalimanı kurumsal araç kiralama seçeneklerini tercih edip konforlu bir ulaşımın tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Bireysel Araç Kiralama Hizmeti

İster yurt içinde ister yurt dışında yaşıyor olun, Türkiye’deki hava yolu deneyimlerinizin birçoğunda İstanbul’u bekleme veya geçiş noktası olarak kullanabilirsiniz. Aktarma açısından oldukça büyük bir öneme sahip olan İstanbul, aynı zamanda direkt ziyaretçiler açısından da kalabalığa alışkın bir şehir.

Bu büyük şehrin Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı bireysel araç kiralama konusunda her daim yoğun talep alan havalimanlarından birisi. Siz de eğer İstanbul’a bireysel planlarınız için ziyarette bulunup bu şehirde kısa veya orta vadeli plan yapmayı hedefliyorsanız İstanbul Havalimanı bireysel araç kiralama hizmetlerinden faydalanmayı seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti

İş toplantısı veya fuar gibi kurumsal hedeflerle de İstanbul’u ziyaret etmiş olabilirsiniz. Ticaretin en önemli duraklarından birisi olan İstanbul’da yıl boyunca binlerce önemli kongre ve fuar tarzı etkinlikler veya iş toplantıları gerçekleşir ve siz de bu etkinliklere katılmayı hedeflemiş olabilirsiniz.

Tüm iş seyahatleriniz için İstanbul Havalimanı kurumsal araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Siz veya çalışanlarınız için büyük bir konfor sağlayan İstanbul Havalimanı kurumsal araç kiralama hizmetinin farklı seçenekleri de mevcuttur.

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Seçenekleri

İstanbul Havalimanı araç kiralama konusunda oldukça çeşitli seçeneklere sahip. İstanbul içerisinde yapacağınız seyahatlerde İstanbul Havalimanı bireysel kiralama veya İstanbul Havalimanı kurumsal kiralama seçeneklerine başvurabilirsiniz.

Şehrin öne çıkan semtlerine gidişte oldukça konforlu bir seçenek olan İstanbul Havalimanı bireysel araç kiralama yöntemiyle ile şehrin tüm noktalarına aracınızla konforlu bir şekilde ulaşabilirsiniz. Şehre ister kurumsal isterseniz de bireysel planlarınızla gelmiş olun, amacınıza yönelik İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetini kullanarak konforlu bir ulaşımın tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Günlük Araç Kiralama

Şehre geliş amacınız gibi şehirde kalacağınız süre de farklılık gösterebilir. İstanbul Havalimanı günlük araç kiralama seçeneğini değerlendirerek kısa vadeli planlarınızda konforun ve rahatlığın ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı araç kiralama seçeneğini değerlendirerek, şehir içerisinde günübirlik planlarınızı hızlandırmak, sevdiğiniz bir dostunuzu ziyaret etmek veya onunla vakit geçirmek için ayrıcalık oluşturabilirsiniz.

Bununla birlikte İstanbul’un büyüsüne kapılırsanız kendinizi yalnız hissetmemelisiniz! Bu şehri ziyaret edip büyüsüne kapılanların kafilesine katılmanız durumunda farklı araç kiralama alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz!

İstanbul Havalimanı Haftalık Araç Kiralama

İstanbul’a ziyaretinizi tamamlarken bir aksama yaşayabilir, bu şehrin büyüsü sizi sarabilir veya toplantının birkaç gün ertelenmesine karar vermiş olabilirsiniz. İstanbul Havalimanı haftalık araç kiralama konusunda da farklı seçeneklere sahip ve bu sayede uçağınızdan indikten sonra havaalanından bindiğiniz aracınızla ulaşım sorunu yaşamanın önüne geçebilirsiniz. 

Haftalık planlarınızın daha önceden belirlenmesi durumunda da ihtiyacınıza yönelik aracı İstanbul Havalimanı haftalık araç kiralama hizmeti ile kiralayabilir ve İstanbul Havalimanı’ndan ayrıldığınız andan geri döndüğünüz ana kadar ayrıcalıklı bir ulaşım hizmetini kendinize sağlayabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı Aylık Araç Kiralama

Bir fuar, kongre veya uzun uzadıya yapılan bir İstanbul turu planı… Tüm bu seçeneklerde ziyaretinizin ilk durağı olan İstanbul Havalimanı aylık araç kiralama seçeneğini değerlendirebilirsiniz.

İstanbul Havalimanı araç kiralama konusunda bireysel veya kurumsal araç kiralama ihtiyaçlarınıza cevap verir ve siz de bu sayede aylık planlarınızı çok daha rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı aylık araç kiralama seçeneği sayesinde çalışanlarınız veya iş arkadaşlarınızla daha geniş ve rahat bir ulaşım alternatifini yaşayabilir veya bireysel olarak yapacağınız ziyaretlerde süre kısıtlaması olmadan şehrin tadını çıkarabilirsiniz!

İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Fiyatları

İstanbul Havalimanı araç kiralama konusunda farklı seçenekler sunduğu gibi bu seçeneklerin ücretleri de değişiklik gösterir. İstanbul Havalimanı araç kiralama ücretlerinde pek çok farklı dinamiği değerlendirebilirsiniz. 

Araç kiralama süreniz, kiraladığınız aracın nitelikleri ve üretim modeli İstanbul Havalimanı araç kiralama fiyatlarını değiştiren faktörlerdir. 

İstanbul Havalimanı’na geldikten sonra şehir içine yapacağınız seyahatlerde Renttrendy ile İstanbul Havalimanı’ndan araç kiralayarak, tüm seyahatiniz boyunca konforun ve rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz.

İstanbul Havalimanı araç kiralama hizmetlerinde Renttrendy ile ücretsiz iptal ayrıcalığı, Pazartesi çıkışlı kiralamalarda %10 indirim ve Kamu çalışanlarına özel sunulan avantajlardan yararlanabilirsiniz.