Blog

İstanbul Araç Kiralama

02.11.2022

İstanbul, tarih boyunca farklı devletlere ve hatta imparatorluklara başkentlik yapmış, yıllar boyunca biriktirdiği yaşanmışlıkları ile kendine has tarihi doku oluşturmuş şehirlerden birisi. Bu şahane şehir bugün pek çok farklı amaçla milyonlarca insan tarafından ziyaret ediliyor ve yine milyonlarca insan İstanbul’da yaşam sürüyor. 

Ulusal ve uluslararası anlamda oldukça önemli bir geçiş noktası niteliği de taşıyan İstanbul’a yolunuz düştüyse, İstanbul araç kiralama seçeneklerini değerlendirmelisiniz. Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan İstanbul’da araç kiralama hizmeti alarak trafik içerisinde geçirdiğiniz sürenin konforunu artırabilir ve şehrin harika güzelliklerini seyretmek konusunda kendinize zaman yaratabilirsiniz. 

İstanbul araç kiralama açısından oldukça farklı seçeneklere ve dikkat edilmesi gereken detaylara sahip şehirlerden biri!

İstanbul Bireysel Araç Kiralama Hizmeti

Türkiye’nin göz bebeği olarak değerlendirilen ve bir dünya şehri olarak nitelendirilen İstanbul’un farklı bir büyüye sahip olduğunu hissetmiş olabilirsiniz. Birbirinden farklı imparatorluklara ev sahipliği yapan bu kadim şehrin bugün sakinleri ve ziyaretçileriyle birlikte oldukça kalabalık bir nüfusu var.

Nüfus arttıkça araç sayısının da artmasıyla birlikte İstanbul, araç kiralama konusunda en dikkat çeken şehirlerden biri haline geldi. Siz de İstanbul’a tarihi bir ziyaret, bir iş toplantısı veya farklı herhangi bir amaç ile geldiyseniz İstanbul araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Bu büyük şehrin kendine ait dokusunu ve havasını solumak istiyorsanız ihtiyacınıza göre İstanbul bireysel araç kiralama veya İstanbul kurumsal araç kiralama seçeneklerinden birini tercih edebilirsiniz.

İstanbul Kurumsal Araç Kiralama Hizmeti

İstanbul durmadan ziyaretçi alan bir şehir ve aynı zamanda Türkiye’nin ekonomisinde de büyük bir pay sahibi. Bu mega şehirde ulusal veya uluslararası pek çok toplantı yapılıyor ve şirketler kimi zaman çalışanları için İstanbul kurumsal araç kiralama hizmetlerini değerlendirebiliyorlar.

Siz de eğer bir şirket çalışanı veya yöneticisi iseniz bu güzel şehirde yapacağınız toplantılarda ulaşımı en konforlu hale getirebilmek adına İstanbul kurumsal araç kiralama hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. 

İstanbul Araç Kiralama Seçenekleri

Kalabalık nüfusu ve kendine has atmosferiyle, üstünde yer alan her bir sakinine farklı bir hissiyat yaşatan İstanbul, araç kiralama seçenekleri konusunda da oldukça fazla seçeneğe sahip. 

İstanbul araç kiralama seçeneklerinin bu kadar fazla olmasını göz önünde bulundurarak ihtiyacınızı ve ihtiyacınıza yönelik kriterlerinizi en iyi şekilde belirlemelisiniz!

İstanbul Günlük Araç Kiralama

İstanbul araç kiralama konusunda farklı seçeneklere sahip ancak en çok kullanılan seçenek İstanbul günlük araç kiralama. Uluslararası anlamda da önem taşıyan havaalanları ve ticaret merkezi olması gibi yönleri ile öne çıkan İstanbul’da günlük araç kiralama konusunda ziyaretçilere farklı seçenekler sunuluyor.

İstanbul günlük araç kiralama hizmetinden yararlanırken ne kadar süreyle ve hangi ihtiyaçla araç kiralayacağınızı net bir şekilde belirlemelisiniz. Kısa süreli bir iş toplantısı için gelmiş olabilir, bu şehri bir transit geçiş durağı olarak planladığınız için hızlı ve konforlu bir ulaşıma ihtiyaç duyabilirsiniz. 

İhtiyaç ve isteklerinizi belirleyip dilediğiniz aracı seçerek, İstanbul günlük araç kiralama hizmetinden yararlanabilir, konforlu bir ulaşımın tadını çıkarabilirsiniz. 

İstanbul Haftalık Araç Kiralama

Bazı seyahat ve planlar günlük değil, haftalık olarak yapılır. Bu gibi durumlarda da oldukça avantajlı olan İstanbul, haftalık araç kiralama konusunda da seçenekler sunan bir şehir. 

İş planınız uzamışsa veya burada mesleğinizle alakalı olarak önemli bir fuarın yapılacağı haberini aldıysanız haftalık bir plan yapmanız gerekebilir. Öte yandan bu şehirde gezmekle bitmeyecek tarihi duraklarda daha fazla zaman geçirmek için de planınızı uzatmış olabilirsiniz.

Her ne amaçla olursa olsun haftalık planlarınızda İstanbul haftalık araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu şehrin tarihi dokularında gezintiye çıkmak, iş toplantılarında sorunsuz ulaşım sağlamak ve gideceğiniz yerlere geç kalmamak adına İstanbul haftalık araç kiralama hizmetlerini değerlendirebilirsiniz.

İstanbul Aylık Araç Kiralama

Günlük veya haftalık seçeneklerle birlikte İstanbul’da aylık araç kiralama hizmetleri de bulunur. Bir kongre, tatil veya bir başka amaçla geldiğiniz İstanbul’da, bireysel araç kiralama veya kurumsal araç kiralama hizmetlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. 

Şirketinizin bir etkinliği, kampı veya başka bir ihtiyacından kaynaklı oluşabilecek bu gibi planların yanı sıra bireysel planlarınız için de bu şehirde ay boyunca konaklamanız gerekebilir.

Kadıköy’den Beylikdüzü’ne, Fatih’ten Ümraniye’ye her biri farklı yönleriyle ortaya çıkan semtler arasında yolculuk yaparken İstanbul aylık araç kiralama hizmetinin ayrıcalıklarından faydalanabilirsiniz.

İstanbul Araç Kiralama Fiyatları

Kimileri için büyüklüğü, kalabalığı, trafiği gibi özellikleriyle olumsuz; kimileri içinse tarihi dokusu, atmosferi ve imkanları ile olumlu hisler uyandıran İstanbul’da araç kiralama ücretleri de değişiklik gösterir. 

Bireysel veya kurumsal, günlük, haftalık veya aylık olarak tercih edeceğiniz araç kiralama hizmetlerinde hangi aracı tercih ettiğiniz, araç kiralamaya hangi vadede ihtiyaç duyduğunuz gibi konular İstanbul araç kiralama fiyatlarının değişmesine sebep olur. 

Tüm bunları düşününce, planlarınızı ve planlarınıza yönelik İstanbul araç kiralama hizmetinizi olabildiğince erken tamamlamanız gerektiği sonucuna varabilirsiniz. Bununla birlikte İstanbul araç kiralama konusunda acil ihtiyaçlarınıza da cevap verebilecek imkanlara sahip bir şehir!

Şehir içerisinde kullanacağınız aracın modelini belirlerken kilometre başına tükettiği yakıt miktarı, aracın modeli ve üretim yılı gibi pek çok konu da İstanbul araç kiralama fiyatlarının değişmesine sebep olur. 

İhtiyacınıza yönelik aracın hangisi olduğunu ve araç kiralama sürenizi belirleyerek İstanbul’da dilediğiniz aracı Renttrendy ile hızlı ve kolay bir şekilde kiralayabilirsiniz. İstanbul seyahatlerinizde konforlu bir ulaşım sağlamak ve Renttrendy’nin size özel sunduğu avantajlardan yararlanmak için İstanbul’da aracınızı Renttrendy ile kiralayın!