Blog

Araç Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

02.11.2022

Önceden lüks olarak görülen ancak bugün herkesin daha rahat bir ulaşım için ihtiyaç hissettiği araçların kullanımıyla alakalı alışkanlıkların değiştiğini fark etmişsinizdir. Daha sürdürülebilir bir ulaşım sisteminin oluşturulabilmesi için ortaya çıkan modellerden birisi de araç kiralama! Bugünlerde çok daha sık karşılaştığınızı fark ettiğiniz araç kiralamanın pek çok avantajı olduğu kesin! 

Araç Kiralamak Satın Almaya Oranla Düşük Maliyetlidir

Eğer kendinize ait bir aracınız yoksa ve rahat bir ulaşım için araç kiralama yoluna gitmeyi tercih etmek istiyorsanız sizi çok rahatlatacak olan durumlardan birisi bu yöntemin maliyetinin çok daha düşük olması!

Bir araç satın almanın tek başına bir satın alma işleminden ibaret olmadığını fark etmişsinizdir. Satın alınan aracın vergisi, yakıt masrafları ve otopark ücretleri gibi başınızı ağrıtabilecek masraf kalemleri dayanılmaz bir hal alabilir. 

Evden çalışan, iş hayatında aracını çok fazla kullanmayan ya da aracını sıklıkla kullanmayı düşünmeyen biriyseniz aracınız durduğu yerde bir masraf makinesi gibi görünebilir! Araç almak yerine araç kiralamayı tercih ettiğinizde çok daha cüzi bir ücretle konforlu bir ulaşıma erişebilirsiniz! 

Aracın Bakım Masraflarından Kurtulmanızı Sağlar

Araç satın almanın maliyeti sadece günlük harcamalarla sınırlı değil! Aracınızın şanzımanında bir sorun olabilir, kapısı eskisi kadar iyi kapanmayabilir, belki de sık kullanmadığınız için çok ihtiyaç duyduğunuz bir anda akünün boşaldığını fark edebilirsiniz! 

Bunlara bir de senelik bakım ve muayene ücretleri eklediğinizde aracınızın maliyeti daha da katlanacaktır. Tüm bunların yerine araç kiralamayı tercih etmek sizi senelik masraflardan ve anlık problemlerden kurtarır! 

Özel Günlerinde Sevdiklerinizi Mutlu Etmenizi Sağlar

Bazen bir doğum günü kutlaması bazen önemli bir etkinlik… Özel günlerde bir araç kullanıyor olmanın avantajını fark etmişsinizdir. Bununla birlikte çoğu zaman kapının önünde duran ve masraf çıkaran bir aracın sadece özel günler için bekletilmesi ciddi bir külfet olarak gözükebilir.

Araç kiralama hizmeti kullanarak özel günlerde çok daha rahat ve ekonomik bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik özel günlerde araç kiralamanın faydaları bunlarla da sınırlı değil! 

Araba kullanmayı çok seven ancak kendi aracı olmayan bir yakınınızı özel gününde onun adına araç kiralayarak mutlu edebilirsiniz! Aracı kiralayın ve kiraladığınız anahtarın aracını sevdiğiniz arkadaşınıza verin! Yüzündeki gülümseme size ne kadar doğru bir hamle yaptığınızı hissettirecektir.

Araç Çeşitliliği Fazladır

Araç kiralamanın size sağlayacağı en büyük keyiflerden birisi de araç çeşitliliğidir. Üst düzey bir toplantıya giderken daha klasik bir araç, tatile giderken sizi ve sevdiklerinizi rahat ettirecek geniş bir araç tercih edebilirsiniz. 

Birbirinden farklı kullanım deneyimleri sağlayan, hayallerini kurduğunuz ve bir gün kullanmayı hayal ettiğiniz araçlara araç kiralama sayesinde rahatça erişebilirsiniz. Ayrıca binlerce araç modeli arasından ihtiyacınıza en uygun olan aracı dilediğiniz zaman aralıklarında kiralayabilirsiniz.

Değer Kaybı ve Eskime Payı Gibi Sorunlar Olmaz

İlerlemesi daima devam eden tek kavram zamandır ve zamanın karşısında yenik düşmeyecek hiçbir araç yoktur.

Ulaşımı daha konforlu bir hale getirmek adına araç satın aldığınızı düşünün. Bakım masrafları, yıllık vergileri ve daha birçok farklı masraf kalemiyle zaten ciddi bir ekonomik yük olan aracınız da tıpkı diğer her şey gibi zamanın ilerlemesi karşısında bir noktadan sonra yenik düşecek ve değer kaybı yaşamaya başlayacak.

Fabrika çıkışlı bir araç almış olsanız bile kontağı ilk çevirdiğiniz andan itibaren aracınızın değer kaybettiğini ve artık bir eskime payı oluştuğundan zarar edeceğinizi düşünmek zorunda değilsiniz. Ciddi paralarla değer kaybı yaşamak yerine araç kiralama yöntemini değerlendirerek hem zihniniz hem de kendiniz rahat bir şekilde yolculuk edebilirsiniz.

Rent Trendy ile Düşlediğiniz Aracı Tek Tık’la Kiralayın!

Araç kiralamak pek çok zaman bir araç satın almaktan çok daha avantajlı ve ekonomiktir ancak hangi araç kiralama hizmetini kullanacağınız da bir o kadar önemlidir. Doğru arabayı bulmayı kolay hale getiren Rent Trendy sayesinde hem bireysel hem de kurumsal araç kiralamanın ne kadar rahatlatıcı bir ayrıcalık olduğunu hissedebilirsiniz.

Kullanıcılarına ücretsiz iptal hizmeti sağlayan Rent Trendy’de rezervasyon yaptırdığınız araca ihtiyacınız kalmadığı için herhangi bir ceza ücreti veya ödeme yapmak zorunda kalmazsınız. 

Rahat bir şekilde ulaşım yapabilmenizi amaçlayan Rent Trendy ile hafta başlarını çile haline getiren Pazartesi sendromunu da artık yaşamayacaksınız! Pazartesi çıkışlı kiralamalarda günlük veya daha uzun süreli kiralamalar yapabilir, %35 indirimli fiyatla hizmet sağlayan Rent Trendy’de yer alan yüzlerce araçtan birini kiralayarak indirimli araç kiralamanın tadını çıkarabilirsiniz.

Üstelik Rent Trendy’i kullanarak kurumsal olarak da araç kiralayabilirsiniz. Gerçek ve tüzel kişilere kiralama hizmeti sağlayan Rent Trendy’nin kullanıcı dostu kiralama hizmeti sayesinde çok kısa bir süre içerisinde firmanızın araç ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Araç kiralama düşüncesi bazen bir çileye dönüşebilir. Açık olmayan kiralama şartları, bir anda ortaya çıkan ekstra masraflar ve yakıtla alakalı bilinmezlikler kiralamayı sizin gözünüzde olumsuz bir noktaya getirebilir. Rent Trendy’den araç kiraladığınızda böyle sorunlarla karşı karşıya kalmazsınız! 

Detaylı ve anlaşılabilir bir biçimde oluşturulan Kiralama Sözleşmesi sayesinde hangi durumlarda ne gibi sonuçların doğacağına dair net bilgi alabilir bu sayede kiralama süresince sadece aracınızın keyfini çıkartma avantajını yaşayabilirsiniz.

7 gün 24 saat ulaşılabilir olan WhatsApp Destek Hattı, kullanıcı dostu şartları ve kullanıcılarına özel indirimleri ile öne çıkan Rent Trendy’den aracınızı kiralayın ve sürüşün tadını çıkarmaya hemen başlayın!